Mental träning

Al Mental Training

Mental tränare och föreläsare

Anders Levin är mental tränare, föreläsare och utbildare av mentala tränare. Han är också en aktiv föreläsare som man kan boka till sina evenemang. Anders föreläser för föreningar, företag, i skolor och på privata tillställningar.

Det går också att boka honom som privat coach för personlig utveckling eller som mental tränare inom idrott för såväl individuella idrottare som för lag. Han har i flera års tid jobbat som mental tränare, i huvudsak med idrottare som vill satsa på sin karriär.

Hur kan Anders hjälpa dig? Vill du boka honom för personlig utveckling, vill du ha en bra föreläsare till ett evenemang i ditt företag eller behöver ditt lag eller du som idrottare hjälp? Ta tag i luren och ring honom eller maila på anders@almentaltraining.fi

Framtida utbildningar

Förstå din tonåring vid 4 olika tillfällen:

  • 8.3. kl. 18-21
  • 9.3. kl. 18-21
  • 28.3. kl. 18-21
  • 29.3. kl. 18-21

Pris 40€/pers. inkl. kaffe + smörgås. Plats: Kjell´s kitchen. Förhandsanmälan senast 2 dagar i förväg till anders@almentaltraining.fi

Mental träning och idrott

Mental träning och idrott är en föreläsningsserie på totalt 8 timmar (2h x 4ggr) där vi går igenom vilken nytta du kan ha av den mentala träningen i din idrott. Föreläsningen passar både för idrottare och tränare. Vi pratar om:

  • Koncentration, fokus och flow.
  • Glädje inom idrotten
  • Målsättningar: hur göra upp en bra målsättning
  • Optimal prestationsnivå

Pris 200€/pers.

 

Andra  utbildningar

Mental träning för individuella idrottare

Spänner du dig eller känner du dig nervös när du skall tävla eller har du svårt att prestera på topp när det behövs som mest? Behöver du hjälp med att lägga upp dina målsättningar och klarar du av att fokusera på det som är viktigt? Kan du planera din tid? Har du svårt att hitta motivationen? Vet du vad flow är och hur du kan uppnå det?

Anders kan hjälpa dig med dom här sakerna men också i mycket annat som berör din idrott. Oberoende av om du är elitidrottare eller motionär, har du nytta av att integrera den mentala träningen i din vardag om du vill bli bättre.

Första träffen är gratis, efter det 75€/h. En första träff förbinder dig inte till något.

Mental träning och välmående

Kursen består av 4 närstudie tillfällen, totalt 8h (2h x 4ggr). Du får lära dig om mental styrketräning, där vi går igenom 4 större helheter.

1.       Du får lära dig hur din självbild påverkar ditt välmående. Hur definierar man självet (självbild, självkänsla, självförtroende) och hur ser jag på mig själv.

2.       Du får veta hur du kan förbättra ditt liv genom att sätta upp vettiga målsättningar och hur motivation och målsättningar påverkar varandra

3.       Vad är attityd och hur påverkar den mitt liv.

4.       Känsla, livsglädje och hur jag kan leva ett gladare liv

Pris 200€/pers.

Individuell utveckling och välmående

Känns det som att något saknas i ditt liv? Mår du inte mentalt bra men vet inte riktigt vad det beror på? Upplever du att fastän du har allt har du svårt att känna glädje? Vill du få till stånd en ändring i ditt liv, men du vet inte riktigt hur? Står du inför ett val i livet, men har svårt att veta vilket val du skall göra?

Här är endast några av de frågor som dyker upp i livet som Anders kan hjälpa dig med. Tag kontakt så ser vi tillsammans vad det finns för möjligheter att hitta en lösning.

Första träffen är gratis, efter det 75€/h. En första träff förbinder dig inte till något.

Förstå dig på din tonåring

Vet du varför din tonåring beter sig som hen beter sig? Känns det som om ditt barns personlighet har förvandlats över en natt? Vet du varför din tonåring reagerar ologiskt och med starka känslor? Vet du inte hur du skall göra för att nå fram till din tonåring?

Kom och lyssna på Anders föreläsning där du får en förklaring till din tonårings beteende samtidigt som du får flera tips på vad du kan göra som förälder för att stöda ditt barn. Föreläsningen räcker totalt 3 timmar.

Pris: 40€/pers.

 

Kontakt

 

Anders Levin
Pargas